Vesti

Usvojen novi Statut FSG Valjeva

02/02/2017 19:09
Na sednici IO FSG Valjevo usvojen je Nacrt novog Statuta FSG Valjevo, uskladjen sa statutima FSRZS, FSS i Zakonom o sportu. Nacrt statuta je stavljen na javnu raspravu koja će trajati do 12.02.2017. godine Sve primedbe i sugestije na Nacrt Statuta mogu se uputiti pismenim putem kancelariji FSG Valjevo do napred navedenog datuma.

Zakazan seminar za službena lica Gradske lige Valjevo

08/15/2016 22:43
U nedelju 21.avgusta 2016.god sa početkom u 8.00h na stadionu SRC "Krušik" održaće se obavezni seminar Gradske lige Valjevo za sudije i delegate. Ovde možete preuzeti plan i program kao i satnicu seminara. 

Omladinci Radničkog u eliti

06/21/2016 22:06
Omladinci Radničkog sa Petog puka plasirali su se u Omladinsku ligu Srbije! Mečeve sa vršnjacima iz Crvene zvezde, Partizana, Rada, Čukaričkog i ostalih superligaša mladići iz Valjeva obezbedili su pošto su u dvomeču bili bolji od Sloge iz Kraljeva. Nakon pobede u prvom meču kod kuće od 2:0, Radnički je u revanšu poražen sa 1:0, ali je to bilo dovoljno za konačni trijumf. Gosti iz Valjeva odolevali su pritisku koji su atacima stvarali...
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

 

 

 

Uputstvo za sudije i delegate Gradske lige Valjevo

  • Delegati su u OBAVEZI da odmah po završetku utakmice jave rezultat Komesaru za takmičenje, a kompletnu dokumentaciju dostave kancelariji saveza PRVI RADNI DAN.
  • Sudije su u obavezi da PRVI RADNI DAN po odigranoj utakmici uplate sudijsku taksu i uplatnicu zajedno sa sudijskim izveštajem dostave kancelariji saveza.
  • Ukoliko nalozi nisu naplaćeni od kluba sudije posebno dostavljaju svoj nalog a delegati svoj nalog uz napomenu da su isti u obavezi da klubu ostave naziv banke i broj tekućeg računa za uplatu istih.