PREDSEDNIK

Radovan - Raša Terzić
Rođen je 20.avgusta 1958. godine u Valjevu. 
 
Fudbalsku karijeru započeo je 1973.godine u mladjim selekcijama FK Krušik, gde uspešno igra do 1979.godine.
 
Kvalitet, talenat i požrtvovanje dovode ga 1979.godine u FK Budućnost. U ekipi koja se takmičila u jedinstvenoj srpskoj ligi ostaje kao standardni prvotimac punih 9 godina, sve do 1988.godine, kada se vraća u FK Krušik. U svom matičnom klubu završava uspešnu igračku karijeru 1993.godine.
 
Značajne i zapažene rezultate ostvaruje i kao sportski radnik.
 
U istoriji FK Krušik ostaće zapisan kao veoma uspešan predsednik kluba u periodu od 2004-2014.godine. Poveo je ovaj klub od opštinske lige i uspeo da ga 2012.godine uvede u Srpsku ligu Zapad.
U godinama predanog rada i zalaganja stvara klub prepoznaljiv po kvalitetnim igračima iz sopstvene škole fudbala, koju pohadja na stotine dečaka svih uzrasta.
 
Na mesto predsednika Fudbalskog saveza grada Valjeva izabran je 2007.godine i ovu funkciju uspešno obavlja do danas.
 
Od 2012.godine nalazi se na čelu Sportskog saveza grada Valjeva.
 
Po zanimanju je diplomirani mašinski inženjer, zaposlen u HK "Krušik i više godina profesionalnog staža obavljao je rukovodeće poslove. Oženjen je Gordanom i otac je dvoje dece, Marije i Mladena.
 
Bogata sportska i profesionalna karijera Raše Terzića, kao fudbalera, uglednog gradjanina, privrednika i sportskog radnika, može služiti za primer mladjim generacijama.